סופגניות Ponchkes

סופגניות Ponchkes

סופגניות Ponchkes

אני אוהבת את המאכלים המסורתיים של החגים. כל חג וטעמו הוא. הסופגניות עם הריבה חביבות עלי במיוחד, משום שאני אוכלת אותן רק בחנוכה. לעומת זאת, לביבות, שגם הן סמל חג החנוכה, אני זוללת המון במהלך השנה כולה. זה אחד המאכלים הכי אהובים עלי.

I like the holidays' traditional food. Each holiday has its own taste. Especially I like ponchkes with strawberry, because I eat them only on Hanukkah. On the other hand, latkes, which also are Hanukkah symbols, I fress a lot of them during the whole year. It is one of my favoured foods.

אני זוכרת מילדותי את הסופגניות הטעימות שנהגה אמי להכין. הן היו פשוטות, ללא אבקת סוכר מעליהן, והיו נבלעות מיד עם הגשתן לשולחן. עד היום נוהגת אני להכין את הסופגניות הפשוטות הללו וחכי אינו נוהה אחר החידושים והמגוון של העידן החדש. סופגניה, מבחינתי, עשויה מבצק שמרים שיצרו ממנו כדורים קטנים ולאחר התפיחה טוגנו בשמן עמוק, רצוי מתירס או מחמניות, ללא תוספות מיותרות.

I remember from my childhood the tasty ponchkes my mother used to make. They were simple, without sugar powder above, and were swallowed immediately after being put on the table. Until today, I prepare these simple ponchkes, as I'm not a woman who likes novelties in my food. As far as I'm concerned, a ponchkes is made of yeast pastry formed into little balls, and after they rise, they are being fried in deep oil, preferable corn or sunflower oil, without unnecessary additions.

 

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Trackbacks

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: